Opcje przeglądania

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Bemar jest bardzo prostym urządzeniem gastronomicznym, które pozwala utrzymać odpowiednią temperaturę potraw. Istnieją modele podgrzewane za pomocą gazu oraz elektrycznie, które pozwalają nie tylko utrzymywać ciepło, ale też podgrzewać potrawy, które się w nich znajdują. Dobór odpowiedniego bemaru zwiększa funkcjonalność, wydajność oraz oszczędności lokalu gastronomicznego. Bardzo często stosuje się je w szpitalach, zakładach garmażeryjnych oraz wszędzie tam, gdzie trzeba utrzymać temperaturę jedzenia. Podczas wybierania bemaru należy zwrócić uwagę nie tylko na rodzaj podgrzewania, ale też na jego budowę, wielkość i ilość pojemników czy sterowanie (czy chcemy sterować temperaturą centralnie czy osobno w każdym pojemniku).

 

 

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 583 004 880
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl