Wybierz kategorię

BEMAR GN 1/1

BEMAR GN 1/1
BEMAR GN 1/1
  • ze stali chromowo-niklowej
  • GN 1/1, głębokość: 15 cm
  • wymiary: 33,8 x 54 x 24,8 cm...>>

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 7 dni

Cena brutto: 550,00 zł (netto: 447,15 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar z Kranem GN 1/1 150

Bemar z Kranem GN 1/1 150
Bemar z Kranem GN 1/1 150
  • 1 komora
  • pojemność: GN 1/1 150
  • posiada kran spustowy
  • wymiary (w cm):34 x 59 x 24 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 7 dni

Cena brutto: 594,00 zł (netto: 482,93 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE STALGAST

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE STALGAST
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE STALGAST
  • do mocowania w pojemnikach o różnych wymiarach
  • posiada regulacje temperatury co 0,1°C
  • zapewnia stabilność temperatur w zakresie -0,1°C do +0,2°C
  • wymiar: 145 x 115 x 325 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 1 271,00 zł (netto: 1 033,33 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

BEMAR GN 1/1 KITCHEN LINE

BEMAR GN 1/1 KITCHEN LINE
BEMAR GN 1/1 KITCHEN LINE
  • na pojemniki o max. głębokości do 150 mm
  • pojemność: GN 1/1
  • regulacja temperatury do 85 ºC
  • wymiary: 340 x 540 x 250 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 525,00 zł (netto: 426,83 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar Nastawny GN 1/1 150

Bemar Nastawny GN 1/1 150
Bemar Nastawny GN 1/1 150
  • 1 komora
  • pojemność: GN 1/1 150
  • regulacja temperatury do 85°C
  • wymiary (w cm):34 x 57 x 24,2 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 445,00 zł (netto: 361,79 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar Nastawny z Kranem GN 1/1 150

Bemar Nastawny z Kranem GN 1/1 150
Bemar Nastawny z Kranem GN 1/1 150
  • 1 komora
  • pojemność: GN 1/1 150
  • posiada kran spustowy
  • wymiary (w cm):34 x 59 x 24,2 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 559,00 zł (netto: 454,47 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar Nastawny z Kranem Gn 1/1 200

Bemar Nastawny z Kranem Gn 1/1 200
Bemar Nastawny z Kranem Gn 1/1 200
  • 1 komora
  • pojemność: GN 1/1 200
  • posiada kran spustowy
  • wymiary (w cm):34 x 59 x 28 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 588,00 zł (netto: 478,05 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

BEMAR THERMOSYSTEM 1

BEMAR THERMOSYSTEM 1
BEMAR THERMOSYSTEM 1
  • pojemność: 4,2 l
  • wyposażony w pojemnik z pokrywką: Ø 200 mm
  • wymiary: 265 x 265 x 245 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 873,00 zł (netto: 709,76 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

BEMAR THERMOSYSTEM 2

BEMAR THERMOSYSTEM 2
BEMAR THERMOSYSTEM 2
  • pojemność: 2 x 4,2 l
  • 2 regulatory temperatury z lampkami kontrolnymi
  • wymiar: 505 x 265 x 245 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 1 456,00 zł (netto: 1 183,74 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar z Kranem GN 1/1 200

Bemar z Kranem GN 1/1 200
Bemar z Kranem GN 1/1 200
  • 1 komora
  • pojemność: GN 1/1 200
  • posiada kran spustowy
  • wymiary (w cm):35,5 x 55 x 29,5 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 7 dni

Cena brutto: 804,00 zł (netto: 653,66 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

BEMAR Z KRANEM SPUSTOWYM GN 1/1 KITCHEN LINE

BEMAR Z KRANEM SPUSTOWYM GN 1/1 KITCHEN LINE
BEMAR Z KRANEM SPUSTOWYM GN 1/1 KITCHEN LINE
  • z kranem spustowym
  • na pojemniki o max. głębokości do 15 cm
  • pojemność: GN 1/1
  • regulacja temperatury do 85 ºC
  • wymiary: 340 x 540 x 250 mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 583,00 zł (netto: 473,98 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH
PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH
  • komora pieca ogrzewana z 4 stron
  • temperatura komory od 0 °C do 100 °C
  • 3 poziomy pieczenia
  • wymiary: 495 x 690 x 415 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 5 365,00 zł (netto: 4 361,79 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Urządzenie do Gotowania Sous Vide SV G25L

Urządzenie do Gotowania Sous Vide SV G25L
Urządzenie do Gotowania Sous Vide SV G25L
  • precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1°C (25 – 90°C)
  • pojemność: 25 l
  • obudowa wykonana w całości ze stali szlachetnej
  • wymiary (w cm):34,5 x 57,5 x 31,7 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 7 dni

Cena brutto: 2 237,00 zł (netto: 1 818,70 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

URZĄDZENIE SOUS VIDE GN 2/3

URZĄDZENIE SOUS VIDE GN 2/3
URZĄDZENIE SOUS VIDE GN 2/3
  • pojemność: 13 litrów
  • urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
  • regulacja temperatury co 0,5 °C
  • wymiary: 363 x 335 x 290 (h) mm

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 1 220,00 zł (netto: 991,87 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Urządzenie Souse Vide Gn 1/1 z Kranem Spustowym

Urządzenie Souse Vide Gn 1/1 z Kranem Spustowym
Urządzenie Souse Vide Gn 1/1 z Kranem Spustowym
  • precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (45 - 90°C)
  • pojemność: 20 l
  • obudowa wykonana w całości ze stali chromowej
  • wymiary (w cm): 60 x 33 x 30 (h)

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem

Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze

Cena brutto: 1 630,00 zł (netto: 1 325,20 zł )
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
szt.

Bemar jest bardzo prostym urządzeniem gastronomicznym, które pozwala utrzymać odpowiednią temperaturę potraw. Istnieją modele podgrzewane za pomocą gazu oraz elektrycznie, które pozwalają nie tylko utrzymywać ciepło, ale też podgrzewać potrawy, które się w nich znajdują. Dobór odpowiedniego bemaru zwiększa funkcjonalność, wydajność oraz oszczędności lokalu gastronomicznego. Bardzo często stosuje się je w szpitalach, zakładach garmażeryjnych oraz wszędzie tam, gdzie trzeba utrzymać temperaturę jedzenia. Podczas wybierania bemaru należy zwrócić uwagę nie tylko na rodzaj podgrzewania, ale też na jego budowę, wielkość i ilość pojemników czy sterowanie (czy chcemy sterować temperaturą centralnie czy osobno w każdym pojemniku).

 

 

 

 

Czytaj więcej

Urządzenia Sous Vide pozwala przyrządzać potrawy w niskiej temperaturze. Jedzenie pakowane jest w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze. Tak przygotowana żywność nie traci wartości odżywczych, zachowuje aromat i witaminy oraz jest soczysta i delikatna oraz jest równomiernie ugotowana. Kolejną niezaprzeczalną zaletą jest to, że potrawy mogą zostać przygotowane z kilkugodzinnym wyprzedzeniem. Podobnie do bemarów, umożliwiają utrzymanie temperatury potraw, dodatkowo urządzenia te posiadają możliwość regulacji temperatury.

W naszej ofercie posiadamy zarówno bemary jak i cyrkulatory do gotowania sous vide. Zachęcamy do zapoznania się z modelami i parametrami poszczególnych urządzeń. W przypadku jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z działem klienta, który odpowie na nurtujące Państwa pytania i pozwoli wybrać najlepsze rozwiązanie.

 

 

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 583 004 880
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl