
Kategorie
Nowość
Promocja
Użyj filtrów, żeby wybrać produkty!

Zgrzewarka do pakowania dań na wynos
Błyskawicznie zgrzewa tacki do posiłków. Świetnie sprawdzi się w dowozach obiadów, cateringach dietetycznych, lokalach gastro, garmażach, kuchniach hotelowych i małej produkcji.
+ zobacz więcejBEMAR GN 1/1

- ze stali chromowo-niklowej
- GN 1/1, głębokość: 15 cm
- wymiary: 33,8 x 54 x 24,8 cm...>>
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
Bemar z Kranem GN 1/1 150

- 1 komora
- pojemność: GN 1/1 150
- posiada kran spustowy
- wymiary (w cm):34 x 59 x 24 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE STALGAST

- do mocowania w pojemnikach o różnych wymiarach
- posiada regulacje temperatury co 0,1°C
- zapewnia stabilność temperatur w zakresie -0,1°C do +0,2°C
- wymiar: 145 x 115 x 325 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
BEMAR GN 1/1 KITCHEN LINE

- na pojemniki o max. głębokości do 150 mm
- pojemność: GN 1/1
- regulacja temperatury do 85 ºC
- wymiary: 340 x 540 x 250 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Bemar Nastawny GN 1/1 150

- 1 komora
- pojemność: GN 1/1 150
- regulacja temperatury do 85°C
- wymiary (w cm):34 x 57 x 24,2 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Bemar Nastawny z Kranem GN 1/1 150

- 1 komora
- pojemność: GN 1/1 150
- posiada kran spustowy
- wymiary (w cm):34 x 59 x 24,2 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Bemar Nastawny z Kranem Gn 1/1 200

- 1 komora
- pojemność: GN 1/1 200
- posiada kran spustowy
- wymiary (w cm):34 x 59 x 28 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
BEMAR THERMOSYSTEM 1

- pojemność: 4,2 l
- wyposażony w pojemnik z pokrywką: Ø 200 mm
- wymiary: 265 x 265 x 245 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
BEMAR THERMOSYSTEM 2

- pojemność: 2 x 4,2 l
- 2 regulatory temperatury z lampkami kontrolnymi
- wymiar: 505 x 265 x 245 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Bemar z Kranem GN 1/1 200

- 1 komora
- pojemność: GN 1/1 200
- posiada kran spustowy
- wymiary (w cm):35,5 x 55 x 29,5 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
BEMAR Z KRANEM SPUSTOWYM GN 1/1 KITCHEN LINE

- z kranem spustowym
- na pojemniki o max. głębokości do 15 cm
- pojemność: GN 1/1
- regulacja temperatury do 85 ºC
- wymiary: 340 x 540 x 250 mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE "CHEF"

- obudowa wykonana z kompaktowego tworzywa sztucznego
- maksymalna pojemność garnka 30 l
- wymiary: 98 x 187 x 358 (h) mm
Dostępność: na zamówienie
Wysyłka: 5 tygodni
PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH

- komora pieca ogrzewana z 4 stron
- temperatura komory od 0 °C do 100 °C
- 3 poziomy pieczenia
- wymiary: 495 x 690 x 415 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Urządzenie do Gotowania Sous Vide SV G25L

- precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1°C (25 – 90°C)
- pojemność: 25 l
- obudowa wykonana w całości ze stali szlachetnej
- wymiary (w cm):34,5 x 57,5 x 31,7 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
URZĄDZENIE SOUS VIDE GN 2/3

- pojemność: 13 litrów
- urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
- regulacja temperatury co 0,5 °C
- wymiary: 363 x 335 x 290 (h) mm
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Urządzenie Souse Vide Gn 1/1 z Kranem Spustowym

- precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (45 - 90°C)
- pojemność: 20 l
- obudowa wykonana w całości ze stali chromowej
- wymiary (w cm): 60 x 33 x 30 (h)
Dostępność: w regularnej sprzedaży
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Bemar jest bardzo prostym urządzeniem gastronomicznym, które pozwala utrzymać odpowiednią temperaturę potraw. Istnieją modele podgrzewane za pomocą gazu oraz elektrycznie, które pozwalają nie tylko utrzymywać ciepło, ale też podgrzewać potrawy, które się w nich znajdują. Dobór odpowiedniego bemaru zwiększa funkcjonalność, wydajność oraz oszczędności lokalu gastronomicznego. Bardzo często stosuje się je w szpitalach, zakładach garmażeryjnych oraz wszędzie tam, gdzie trzeba utrzymać temperaturę jedzenia. Podczas wybierania bemaru należy zwrócić uwagę nie tylko na rodzaj podgrzewania, ale też na jego budowę, wielkość i ilość pojemników czy sterowanie (czy chcemy sterować temperaturą centralnie czy osobno w każdym pojemniku).
Czytaj więcej
Urządzenia Sous Vide pozwala przyrządzać potrawy w niskiej temperaturze. Jedzenie pakowane jest w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze. Tak przygotowana żywność nie traci wartości odżywczych, zachowuje aromat i witaminy oraz jest soczysta i delikatna oraz jest równomiernie ugotowana. Kolejną niezaprzeczalną zaletą jest to, że potrawy mogą zostać przygotowane z kilkugodzinnym wyprzedzeniem. Podobnie do bemarów, umożliwiają utrzymanie temperatury potraw, dodatkowo urządzenia te posiadają możliwość regulacji temperatury.
W naszej ofercie posiadamy zarówno bemary jak i cyrkulatory do gotowania sous vide. Zachęcamy do zapoznania się z modelami i parametrami poszczególnych urządzeń. W przypadku jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z działem klienta, który odpowie na nurtujące Państwa pytania i pozwoli wybrać najlepsze rozwiązanie.


