PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 6x GN1/1 COMPACT SAPIENS 061 ELEKTRYCZNY

COES061R
Dostępność: na zamówienie
Wysyłka: około 14 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 22 754,00 zł 22754.00
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 18 499,19 zł
bez 23% VAT i kosztów dostawy
ilość szt.
do przechowalni
Ocena: 0
Marka: LAINOX
Kod produktu: COES061R

Opis

 PIEC ELEKTRYCZNY

Nowoczesny, wysokiej klasy, lecz prosty w obsłudze, piec konwekcyjno-parowy przeznaczony do małych restauracji. Zapewnia wysoką wydajność, szybkość oraz jakość przygotowywanych posiłków.

Szerokość pieca wynosi tylko 51 cm, doskonale sprawdzi się w kuchniach o niewielkiej powierzchni.

Parametry:

Pojemność
6 x GN 1/1
Odległość między prowadnicami
60 mm
Liczba porcji
30/80
Sposób zaparowania
bezpośredni natrysk
Zasilanie
elektryczne / 400 V
Moc
7,75 kW
Szerokość
510 mm
Głębokość
800 mm
Wysokość
880 mm
Waga
73 kg
Producent
Lainox (Włochy)
Linia
Compact Sapiens
Model
COES061R

Tryby gotowania:

  • Tryb automatyczny (90 zapisanych programów).
  • Tryb własny - możliwość zaprogramowania 99 programów gotowania (do 9 cykli).
  • Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C.
  • Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary.
  • Pieczenie z sondą.
  • Możliwość wyboru najczęściej używanych programów.

Zastosowane technologie:

SOCZYSTE I MIĘKKIE POTRAWY
System Autoclima® firmy LAINOX automatycznie zarządza idealnym klimatem w komorze pieczenia. Temperatura i automatyczna kontrola wilgoci są zawsze idealnie dostosowane do pieczonego produktu. Gwarantowana soczystość i miękkość również w przypadku podgrzewania wcześniej przygotowanych potraw.
REDUKCJA UTRATY MASY PRODUKTÓW
W zależności od ilości i rodzaju produktu, SAPIENS optymalizuje i kontroluje dostawę energii utrzymując zawsze odpowiednią temperaturę pieczenia i eliminując jej wahania. Rezultatem jest niższe zużycie, do: 10% energii, 30% wody, 5% utraty masy produktu.
SUCHE I CHRUPIĄCE POTRAWY
Dzięki opatentowanemu systemowi Fast Dry® (aktywne osuszanie w komorze pieczenia do szybkiego suszenia) uzyskuje się idealną chrupkość i opieczenie produktów smażonych, grillowanych, ciast i chleba.

Wyposażenie: 

  • Alfanumeryczny wyświetlacz LED o wysokiej widoczności.
  • Kolorowy wyświetlacz 2,4-calowy (LCD - TFT) do wizualizacji ulubionych i wstępnie ustawionych programów, zmiennej wentylacji, automatycznego mycia, menu i ustawień.
  • 2 prędkości wentylatora: normalna, zredukowana.
  • Wentylator z autorewersem.
  • Pokrętła wybierz i potwierdź.
  • Port USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, pobierania/ładowania programów pieczenia.
  • Sonda wielopunktowa Ø3 mm.

Sterowanie: 

  • Automatycznie regulowane skraplanie pary.
  • Nawilżanie ręczne.
  • Oświetlenie czasowe.
  • Ręczne sterowanie kominem pieca.

Budowa:

  • Idealnie gładka, szczelna komora.
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło.
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie.
  • Współczynnik szczelności IPX5.

Wyposażenie opcjonalne (zapytaj):

  • Podstawa pod piec 223550.
  • Sonda igłowa jednopunktowa Ø1 mm do sous-vide.
  • System multisonda - 2 sondy wielopunktowe Ø3 mm w pojedynczym gnieździe.
  • LCS - automatyczny system myjący.
  • Prysznic ręczny wraz z przyłączem.
  • Drzwi otwierane na prawo.
  • Drzwi z 2-stopniowym systemem otwierania.
  • Wersja morska.
  • Filtr tłuszczu.
  • Okap z wentylatorem.
  • Osłona cieplna na bok pieca, gdy piec stoi obok źródeł ciepła.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia:

Telefon: 58-300-48-80

email: sklep@a-bis.pl

Waluty
Producenci
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl