Zadzwoń do nas:
583 004 880
Chętnie pomożemy!
Pracujemy od 8.00 do 16.00
w dni robocze.
WÓZEK PLATFORMOWY Z TWORZYWA SZTUCZNEGO
- składana rączka
- antypoślizgowe punkty na powierzchni
- wymiary: 73x48x89 (h) cm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK KELNERSKI 3-PÓŁKOWY Z POLIETYLENU
- odpowiedni jako mobilne narzędzie pracy z możliwością składowania
- wymiary: 800 x 410 x 950 (h) mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Wózek transportowy ze Stali nierdzewnej 14 x Gn 1/1
- pojemność: 14 x GN 1/1
- 4 skrętne koła
- dwustronna blokada
- wymiary (w cm):38 x 55 x 173,5
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO SERWOWANIA / TRANSPORTOWY 3-PÓŁKOWY
- ze stali niklowo-chromowej
- nośność całkowita: 100 kg
- 3 półki, w tym 1 głęboka na brudne naczynia
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
WÓZEK DO TRANSPORTU POJEMNIKÓW 15 X GN 1/1
- wózek ze stali nierdzewnej - skręcany
- 15 półek
- odległość pomiędzy półkami 8 cm
- obustronne zabezpieczenie przed wypadnięciem pojemników
- wymiary: 380 x 550 x 1735 mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO TRANSPORTU BLACH 15 X 600X400
- ze stali nierdzewnej
- 15 półek
- odległość pomiędzy półkami 80 mm
- posiada obustronne zabezpieczenie przed wypadnięciem pojemników
- wymiary: 460 x 630 x 1735 mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK PLATFORMOWY SKŁADANY STALGAST
- ze stali nierdzewnej
- nośność: do 150 kg
- wymiary: 740x480x870 mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO TRANSPORTU POJEMNIKÓW 7 X GN 1/1
- ze stali nierdzewnej - skręcany
- 7 półek GN 1/1
- odległość pomiędzy półkami 8 cm
- obustronne zabezpieczenie przed wypadnięciem pojemników
- wymiary: 380 x 550 x 870 mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK NA ARTYKUŁY SYPKIE POJ, 98 KG
- ergonomiczna wysokość 71 cm idealna do postawienia pod blat stołu roboczego
- wymiary: 394 x 749 x 711 (h) mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO TRANSPORTU POJEMNIKÓW 12 x GN 1/1
- wózek na 12 pojemników GN 1/1
- odległość między poziomami: 100 mm
- wymiary: 740×550×1000(h) mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO SERWOWANIA/TRANSPORTOWY 5-PÓŁKOWY
- wszechstronne zastosowanie
- łączna powierzchnia półek ponad 2 m²
- nośność do 100 kg
- wymiary: 92x60x154(h) cm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 7 dni
Wózek Transportowy ze Stali Nierdzewnej 14X GN 2/1
- wózek stalowy
- pojemność: 14 x GN 2/1
- do samodzielnego montażu
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO TRANSPORTU POJEMNIKÓW PODWÓJNY 30 x GN 1/1
- wózek na 30 pojemników GN 1/1
- max obciążenie wózka: 250 kg
- wymiary: 740×550×1735(h) mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
WÓZEK DO TRANSPORTU TALERZY
- ilość stosów talerzy: 6
- ilość talerzy w stosie: 50
- wymiary: 93 x 72 x 80(h) mm
Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Profesjonalne wózki gastronomiczne są niezbędnym sprzętem niemal w każdej związanej z gastronomią działalności. Ich używanie ułatwia logistykę i umożliwia szybsze oraz sprawniejsze wykonywanie usług. Ważne, aby wózki transportowe były przede wszystkim funkcjonalne w każdej sytuacji i bezpieczne dla przewożonej żywności. Jeżeli spełniają te warunki, mogą być bez przeszkód używane w restauracjach czy stołówkach, zwiększając tym samym również komfort osób, które odpowiadają za usługi gastronomiczne.
Wózki gastronomiczne - dostosowane do konkretnych potrzeb
Dostępne są różne warianty wózków. Gastronomiczne wózki transportowe czołowych firm produkujących sprzęt gastronomiczny (m.in. Bartscher, Hendi, Stalgast) są zaprojektowane w taki sposób, aby odpowiadać na konkretne zastosowania, na które jest zapotrzebowanie w danej sytuacji lub działalności. W ofercie znaleźć można specjalne wózki gastronomiczne do serwowania potraw, ale także wózki przeznaczone do transportu pojemników, blach, talerzy, a także wózki kelnerskie i te służące do transportu artykułów sypkich. Różni je materiał, z którego są wykonane, ale również rozmiary, w zależności od tego, na jakich gabarytach nam zależy. Są wyposażone w skrętne kółka, a także hamulce. Co jest dodatkową zaletą sprzętu, większość wózków to modele składane.
Gastronomiczne wózki transportowe – bezpieczeństwo i funkcjonalność
Wszystkie zaprezentowane w ofercie wózki transportowe charakteryzują się łatwym montażem. Nie należy się także przejmować trudnościami w czyszczeniu poszczególnych elementów. Wszystkie wózki zapewniają kompleksową ochronę różnego rodzaju przewożonych naczyń i żywności. Ich szczególnie trwała i stabilna konstrukcja sprawia, że chronią wszystkie przewożone elementy przed zbiciem bądź uszczerbkiem. Dobrze dobrany wózek transportowy minimalizuje ryzyko jakichkolwiek uszkodzeń. Dzięki starannemu wykonaniu wózków, ale również wysokiej jakości materiałom, z których zostały wykonane, wózki są odporne na zniszczenia, wszelkie uszkodzenia mechaniczne, a także korozję. Kółka nie ulegają uszkodzeniom ani nie pozostawiają po sobie śladów, nawet przy nierównym położeniu czy maksymalnym obciążeniu konkretnego wózka. Cały sprzęt jest bardzo odporny na wszelkiego rodzaju uderzenia i wstrząsy. Mocna i trwała konstrukcja wózków jest najlepszym zabezpieczeniem przed uszkodzeniami, ale także zapewnia stabilność i równowagę.
Prosty i elegancki sprzęt gastronomiczny
Wszystkie modele gastronomicznych wózków transportowych bardzo dobrze się prezentują. Są stonowane kolorystycznie i eleganckie. Każdy zachowuje klasyczną prostą formę przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej funkcjonalności, ponieważ poza korzyściami praktycznymi, sprzęt gastronomiczny powinien mieć dobrą prezencję. Dzięki temu mogą być one używane w każdej sytuacji, w której potrzebne są usługi gastronomiczne: w restauracjach, stołówkach, miejscach, do których zamawiany jest katering, szpitalach oraz różnego rodzaju wydarzeniach, w których wykorzystywane są usługi gastronomiczne.