Blacha perforowana do pizzy Ø 260 mm | Hendi
towar niedostępny
do przechowalniOpis
Blacha do pizzy zapewnia równomierny wypiek dzięki perforacji dna. Wykonana ze stali węglowej, pokrytej tlenkiem żelaza, co zapewnia ochronę przed korozją.
- Średnica: Ø=260 mm.
- Średnica dna: 240 mm.
- Wysokość rantu: 25 mm.
- Grubość blachy: 1 mm.
- Waga: 344 g.
- Średnica otworów: 3 mm.
- Odporność termiczna: 420°C.
- Nie należy myć w zmywarkach.
- Nie należy używać w kuchenkach mikrofalowych.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zadzwoń do nas:
583 004 880
Jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Pracujemy od 8.00 do 16.00 w dni robocze.