Zadzwoń do nas:
583 004 880
Chętnie pomożemy!
Pracujemy od 8.00 do 16.00
w dni robocze.
Nasz sklep oferuje profesjonalne urządzenia do pierogów, które stanowią podstawowe wyposażenie pierogarni. Najwyższej jakości sprzęt do pierogarni trafi w gusta wszystkich właścicieli, którzy prowadzą restaurację specjalizującą się w podawaniu pierogów na wiele sposobów.
Podstawowe wyposażenie pierogarni - rodzaje
Podstawowe wyposażenie pierogarni to przede wszystkim urządzenia do gotowania i kuchenki oraz chłodnice i zmywarki do naczyń. W naszej ofercie znaleźć można produkty z wszystkich tych kategorii. W sekcji urządzenia do gotowania znajduje się elektryczny sprzęt do pierogarni, którego zadaniem jest ugotowanie pierogów w wodzie. 10 litrowy zbiornik pomieści każdą ilość pierogów, dzięki czemu podczas jednego gotowania możliwe będzie przygotowanie kilku porcji jednocześnie. W sekcji kuchenki znaleźć można kuchnie indukcyjne, gazowe i elektryczne. Te urządzenia w zależności od potrzeb można wybrać spośród wersji jedno-, dwu-, cztero- lub sześcio-palnikowej. Niektóre kuchenki z naszej oferty dzięki swojemu designerskiemu wyglądowi mogą być używane w obecności klienta. W sekcji dotyczącej chłodnictwa znaleźć można witryny chłodnicze, nadstawy chłodnicze oraz stoły chłodnicze lub mroźnicze dwu- lub trzy-drzwiowe z blatem roboczym. W sekcji zmywarki do naczyń znaleźć można z kolei uniwersalne zmywarki o wymiarach 50x50, które różnią się od siebie mocą zasilania. W tej sekcji znaleźć można także podstawy pod zmywarki oraz odpowiednie płyny dedykowane do mycia naczyń w tych urządzeniach, a także preparaty do odkamieniania zmywarek.
Profesjonalne urządzenia do pierogów – pomoc w przygotowaniu
Przygotowanie farszu z pewnością ułatwią profesjonalne urządzenia do pierogów takie jak specjalne maszynki do mięs oraz szatkownice do warzyw. Maszynki do mięs pozwalają dokładnie zmielić każdy rodzaj mięsa bez kości. W sekcji szatkownice do warzyw można znaleźć urządzenia elektryczne i manualne. Szatkownice elektryczne nadają się do szatkowania dużej ilości warzyw, dlatego świetnie sprawdzają się zarówno w małej jak i dużej gastronomii. Manualne szatkownice zaś to świetne rozwiązanie dla mniejszych lokali. Niezbędny sprzęt do pierogarni to również maszynki do ciasta, które przyspieszają proces przygotowywania tego niezbędnego składnika. W naszej ofercie znaleźć można miksery spiralne oraz wałkownice elektryczne.
Sprzęt do pierogarni - wysoka jakość
Wszystkie profesjonalne urządzenia do pierogów jakie znajdują się w naszej ofercie, wykonane są z najwyższej jakości materiałów. Urządzenia do gotowania wykonane są ze stali nierdzewnej i posiadają zabezpieczenia przed przegrzaniem. Antypoślizgowe nóżki ułatwiają korzystanie. Kuchenki również wykonane są ze stali nierdzewnej. Ruszty w przypadku kuchenek gazowych oraz płyty grzejne w przypadku kuchenek elektrycznych wykonane są z żeliwa, natomiast płyty indukcyjne ze szkła ceramicznego. Obudowy witryn i chłodnic w przypadku oszklonych wersji wykonane są ze stali nierdzewnej i wykończone szkłem hartowanym. Pozostałe produkty wykonane są ze stali nierdzewnej i posiadają zewnętrzną ścianę wykończoną ze stali galwanizowanej. Maszynki do mięs w większości wykonane są z polerowanego odlewu aluminium, natomiast gardziel maszynek z systemem szybkiego demontażu wykonane są ze stali nierdzewnej. Obudowa szatkownic elektrycznych również wykonana jest z aluminium. Szatkownice manualne to zaś wyroby ze stali nierdzewnej lub twardego tworzywa. Ostatnie już urządzenie, które stanowi podstawowe wyposażenie pierogarni to maszynki do ciasta. Wałkownice wykonane są ze stali nierdzewnej. Miksery dzięki optymalnej technologii mieszania zapewniają odpowiednie napowietrzenie, a co za tym idzie wysoką jakość ciasta.