Piec Konwekcyjno-Parowy CHEFLUX 7x GN 1/1 | 10,5 kW

Dostępność: zapytaj przed zamówieniem
Wysyłka: zazwyczaj 2 dni robocze
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 15 940,00 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
15940.00
Cena netto: 12 959,35 zł
bez 23% VAT i kosztów dostawy
Cena katalogowa netto: 16 200,00 zł
ilość szt.

towar niedostępny

do przechowalni
Ocena: 4.5
Marka: UNOX
Kod produktu: XV593

Opis

WSZYSTKO, CO MUSISZ WIEDZIEĆ O PIECU CHEFLUX™

Rodzaje gotowania.

Dzięki piecom CHEFLUX™ z trzema pokrętłami można wykonywać gotowanie na samej konwekcji w zakresie temperatur od 30°C do 260°C lub gotowanie na konwekcji z dodatkiem wilgoci w zakresie temperatur od 48°C do 260°C.

Gwarantowana jednolitość.

Dzięki technologii UNOX AIR.Plus z wentylatorami rewersyjnymi w komorze gotowania zapewniona będzie doskonała dystrybucja powietrza: intensywność wentylatorów może być ustawiona przez użytkownika decydującego się na 2 prędkości przepływu w komorze gotowania.

Zarządzanie wilgotnością powietrza.

Dwie uzupełniające się technologie opatentowane przez UNOX dadzą możliwość szybkiego odprowadzania wilgoci z komory gotowania (DRY.Plus) lub dodawania jej ręcznie (STEAM.Plus).

Niezrównana wytrzymałość.

Zaokrąglona komora ze stali nierdzewnej (AISI 304) zapewnia higienę i łatwość czyszczenia. Oświetlenie komory poprzez wbudowane w drzwi lampy halogenowe. Rączka z włókna węglowego gwarantuje nieprzerwane użytkowanie. Odczepiana wewnętrzna szyba ułatwiająca czyszczenie drzwi szklanych. Prowadnice ze stali nierdzewnej w kształcie litery C.

AIR.Plus

Rozprowadza, ujednolica, przekształca.

AIR.Plus gwarantuje doskonałą dystrybucję powietrza i ciepła w komorze pieczenia, aby uzyskać jednolite rezultaty w każdym miejscu na każdej blasze.

STEAM.Plus

Wilgotność na żądanie zapewniająca doskonałe pieczenie.

Technologia STEAM.Plus umożliwia wytworzenie natychmiastowej wilgotności w komorze pieczenia począwszy od temperatury 90 ° C do 260 ° C, zapewniając doskonałe rezultaty podczas pieczenia mrożonych produktów.

DRY.Plus

Odprowadzanie wilgoci dla maksymalnego smaku.

DRY.Plus usuwa wilgotne powietrze z komory pieczenia, przyczyniając się w ten sposób do prawidłowego tworzenia wewnętrznej struktury potraw.

 

PARAMETRY TECHNICZNE

Wsad:
7 pojemników GN 1/1 o wysokości do 65 mm
Odległość pomiędzy prowadnicami:
67 mm
Konwekcja:
2 wentylatory - o zmiennym kierunku obrotów
Sterowanie:
manualne (3 pokrętła) - timer, stopień zaparowania, temperatura
Oświetlenie:
halogenowe
Max. temperatura:
260°C
Systemy:
  • nawilżanie komory STEAM.Plus
  • usuwanie pary z pieca Dry.Plus
  • obieg powietrza Air.Plus
  • izolacja Protec.Safe
Możliwość przełożenia drzwi:
w opcji
Waga:
80 kg
Zasilanie:
400 V 3N~ 50/60 Hz
Moc:
10,5 kW
Wymiary:
860 x 882 x 930 (h) mm
  Do pieca należy używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej. W tym celu należy zastosować zmiękczacz lub filtr do wody.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Potrzebujesz więcej informacji? Masz pytania?
Jolanta K. A-BIS Wyposażenie Gastronomii

Zadzwoń do nas:
583 004 880
Jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Pracujemy od 8.00 do 16.00 w dni robocze.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 583 004 880
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl