Piec Konwekcyjny AT211-MDI GN 1/1
towar niedostępny
do przechowalniOpis
Piec konwekcyjny umożliwia:
- pieczenie chleba, bułek, ciast i tortów,
- przygotowywanie mięsa, ryb i warzyw
- podgrzewanie dań,
- rozmrażanie produktów głęboko mrożonych,
- zapiekanie,
- obróbkę dań mrożonych i głęboko mrożonych.
- nagrzewanie,
- powietrze obiegowe (konwekcja)
Podczas załadunku należy zwrócić uwagę, żeby między potrawami a blachami lub pojemnikami GN zachowany był odstęp od góry co najmniej 40 mm. Umożliwi to optymalne rozprowadzanie ciepła w komorze pieca.
Pliki do pobrania:
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zadzwoń do nas:
583 004 880
Jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Pracujemy od 8.00 do 16.00 w dni robocze.